DVDRecord
  
 
Az igazság ligája Justice League
Rendező: Zack Snyder
Főszereplők: Ben Affleck,Gal Gadot,Jason Momoa,Ezra Miller,Ray Fisher,Amy Adams,Henry Cavill,Amber Heard,Diane Lane,J.K. Simmons,Jeremy Irons


Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz.
Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash.
És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs metahumán, aki képes lehet megállítani.

Megtorlás (18) Brimstone
Rendező: Martin Koolhoven
Főszereplők: Dakota Fanning,Carla Juri,Emilia Jones,Guy Pearce,Kit Harington,Carice van Houten


„Óvakodjatok a hamis prófétáktól” – hirdeti a vadnyugati kisvárosba érkezett új tiszteletes. A karizmatikus férfi gyorsan megnyeri magának a közösség tagjait, de egy szempár rettegéssel telik meg a látványától: Johanna az egyetlen, aki tudja, hogy éppen a prédikátor az a báránybőrbe bújt ragadozó farkas, amelytől a férfi a szónoklatában óva int. A fiatal nő már többször próbált szakítani sötét és erőszakkal teli múltjával, de a tiszteletes személyében az újra utolérte őt. Johannának most döntenie kell, hogy tovább fut, vagy szembenéz a férfival és a pokollal, amelytől eddig menekülni próbált.

 

  Filmes hírek

2017-es Lux filmdíj
A “Számi vér” nyerte a 2017-es Lux filmdíjat
A svéd-dán-norvég koprodukcióban készült “Számi vér” nyerte a 11. Lux filmdíjat, jelentette be Antonio Tajani az EP elnöke kedden Strasbourgban.
LUX-filmnapok
November 8-10. között az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatják be az Európai Parlament filmművészeti díjára, a LUX filmdíjra jelölt, Európa sokszínűségét közvetítő, egyúttal fontos társadalmi problém...
Szerdától viszkizünk!
Az amerikai bemutató előtt érkezik Magyarországra az ŐSEMBER (6E)
Csütörtöktől mozikban a Magyarországon forgatott MEGTORLÁS (18)
Két hét múlva kezdődik a 15. Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztivál
EGY HÓNAP MÚLVA JÖN WOODY ALLEN LEGÚJABB FILMJE A MOZIKBA
Négy Európai Filmdíjra jelölték Enyedi Ildikó filmjét
Egy hónap múlva kezdődik a 15. Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztivál
Belga és osztrák fesztiváldíj az 1945-ért

 
         
       

 
 

  Premier

· Az igazság ligája 60
· Megtorlás (18) 37
· Lumiere! 5
· 120 dobbanás percenként 3
· Madame (12) 5
· Boldog halálnapot! 2
· Rögtönzött szerelem (16) 114
· Gyilkosság az Orient expresszen 4
· Rossz anyák karácsonya (16) 5
· Rodin: Az alkotó 5

 

Share SHARE