DVDRecord
  
 
A kém, aki dobott engem(16) The Spy Who Dumped Me
Rendező: Susanna Fogel
Főszereplők: Mila Kunis,Kate McKinnon,Sam Heughan,Justin Theroux,Gillian Anderson,Hasan Minhaj,Ivanna Sakhno


Audrey és Morgan a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija kém, és elszánt bérgyilkosok üldözik, akik történetesen épp a csajok lakásán kötnek ki. A duó akcióba lendül, és beszáll a nemzetközi kémjátszmába, csak egy a gond: halvány lila gőzük sincs, hogy mit csinálnak.
A szálak Európába vezetnek, és miközben az önjelölt Mata Harik a nyomukban lihegő gyilkosokkal próbálják felvenni a harcot, még egy jóképű, ám kissé gyanús brit ügynök is a horgukra akad…

A nagyrészt Budapesten forgatott A kém, aki dobott engem a 007-es nyomában sasszézik és nem is akárhogyan. Susana Fogel és a neves tévés író-producer David Iserson (Mr. Robot, Mad Men – Reklámőrültek, Új csaj) egy teljesen egyedülálló, őrült ackió-vígjátékot hoztak össze, ami kemény akciójeleneteivel és abszurd helyzeteivel az év egyik legszenzációsabb moziélménye lesz. A kétbalkezes és totál veszélyes barátnőket a Rossz anyákból már jól ismert Mila Kunis, valamint a Saturday Night Life és a Hivatali karácsony zseniális komikája, Kate McKinnon alakítják, akiket Justin Theroux (A hátrahagyottak; A lány a vonaton) és Sam Heughan (Outlander – Az idegen) hálóznak majd be kémes sármjukkal.
Anna Nyetrebko és Rolando Villazón - Párizs 2007
Rendező: Olivier Simonnet
Főszereplők:


A 2007. március végi estén szinte tapintható izgalom uralta a párizsi Théâtre des Champs-Elysées közönségét. Az operavilág „álompárjának” tartott Anna Netrebko és Rolando Villazón első alkalommal lépett fel együtt Franciaországban, a francia operarajongók legnagyobb örömére. Az előadás fenomenálisan sikerült: „ Felejthetetlen este volt, tele érzelmekkel, amelyre minden néző nosztalgikus emlékekkel gondolhat majd vissza, és büszkén mondhatja majd: Én ott voltam!” (Opéra Magazin)
Bárhol is jelennek meg, Netrebko és Villazón kettőse könnyedén rabul ejti a közönség szívét, legyen szó többszáz fős élő koncertekről, vagy akár milliókhoz eljutó tévé-közvetítésekről. Párizsi előadásukra a duó elsősorban késő-romantikus művek széles skálájából válogatott – hiszen az az a stílus, amiben kettejük hangja leginkább kiteljesedhet.
 

  Filmes hírek

A SELLŐK ÉS RINOCÉROSZOK CÍMŰ MAGYAR ANIMÁCIÓS FILM ÚJABB SIKEREI
Sorra nyeri a díjakat Traub Viktória Sellők és Rinocéroszok című alkotása. A Médiatanács Magyar Média Mecenatúra Program támogatásával készült 15 perces animációs rövidfilmje elvitte az indiai 7. Bang...
Várjuk a operabarátokat az Uránia Nemzeti Filmszínházban
Július 19-től kéthetente csütörtökönként világsztárok áriaestjeit bemutató
koncertfilmekkel várjuk a operabarátokat az Uránia Nemzeti
Filmszínházban, olyan csillagokkal a főszerepben, ...
Óriási bulival és gördeszkával debütált a magyar közönség előtt a SKATE KITCHEN (16)
A Király visszatér - Elvis Presley 1968-as koncertfilmje a mozikban
Megkezdődtek a Disney stúdió Mulan című filmjének munkálatai
Mozinet Filmnapok
2018-as LUX filmdíj: Bejelentették a döntősöket Rómában
PEPPERMINT – A BOSSZÚ ANGYALA (16E) szinkronizált előzetes
KALIFORNIAI RÉMÁLOM
A Locarnói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál az új magyar animációs film

 
         
       

 
 

  Premier

· A kém, aki dobott engem(16)  131
· Anna Nyetrebko és Rolando Villazón - Párizs 2007 3
· A védelmező 2. (18) 3
· Az elrabolt hercegnő (6)The Stolen Princess 3
· Eldorado (12) 5
· Szoba gyerekkel kiadó (12) 4
· Nem vagyok boszorkány (12) 3
· Skate Kitchen 3
· A kíméletlen (16) 171
· A kutyám nélkül sehova (12) 3

 

Share SHARE