DVDRecord

PÓKEMBER – IDEGENEBEN
[2019.07.04]

A héten a Marvel univerzum új fejezetbe lép, jön a PÓKEMBER – IDEGENEBEN. Tom Holland immár ötödére ölti magára a pókhálós igazságosztó szerepét a Hazatérés után most ismét egy önálló, saját filmben, ami az akció és a humor között ügyesen egyensúlyozva meséli el mi is történt a Bosszúállók – Végjáték után. A filmben visszatér MJ szerepében a népszerű énekes-színésznő Zendaya, a Marvel filmekből kihagyhatatlan Samuel L. Jackson Nick Furyként és a titokzatos Mysterio szerepében az Oscar-díj jelölt Jake Gyllenhaal lesz látható.Pókember nem pihenhet. Az már kiderült, hogy az ifjú pók (Tom Holland) egyedül is képes megmenteni a világot, és csoportban is megállja a helyét, de közben ő úgy érzi, hogy neki is jár mindaz, ami bármelyik középiskolásnak: és a haverjaival európai utazásra indul.

De éppen, amikor végre élvezhetné mindazt, amit a baráti lazulás kínálhat, újabb kihívás elé kell néznie. A rejtélyes Mysterio (Jake Gyllenhaal) miatt új kalandba indul, és könnyen lehet, hogy Pókember, aki nagy nehezen próbálja a hátizsákos utazást a hősi küzdelemmel összehangolni, kénytelen régi bosszúálló társaitól segítséget kérni.A film korhatára: 12 éven aluliak számára nem ajánlott.

A film szinkronos 2D, 3D, IMAX 3D, ScreenX, 4Dx és feliratos 2D változatokban

látható a mozikban!(InterCom)


Készíts saját plakátot!
[2019.05.29]

június 6-án a nagy sikerű Egy kutya négy élete folytatódik, Bailey kutya visszatér, hogy újabb és újabb életeken át kutassa a létezése értelmét. Az EGY KUTYA NÉGY ÚTJA (12) ismét egy kutya szemszögéből mesél megannyi izgalmas, meghitt, és vidám kalandról, emberi kapcsolatokról, barátságról, és a feltétel nélküli, örök szeretetről.

És most itt az alkalom, hogy Te is elkészítsd a saját poszteredet gazdiként, leendő gazdiként, szerető kutyabarátként.
Kattints a linkre, próbáld ki a szuper applikációnkat! #mindenkutyaigazisztár ;)
>>> http://tefilmed.hu/egykutyanegyutja/ <<<


EGY KUTYA NÉGY ÚTJA előzetese:
https://bit.ly/2vLhJBG
(Freeman Film)


Érdkességek az Aladdin szinkronjáról
[2019.05.23]

· A több mint negyed évszázada, 1993 decemberében mozikba került animációs változat közreműködői közül Kassai Károlyt, Jágó papagáj magyar hangját üdvözölhetjük viszont szerepében.
· Aladdin énekhangját annak idején Miller Zoltán szolgáltatta, ezúttal fia, Miller Dávid emeli a dalok szinkronizált fényét.
· A szultán szerepét ugyancsak fiú vette át az apától: Benkő Gyula után Benkő Péter hallható.
· Bolba Tamás, az animált Aladdin magyar hangja ezúttal zenei rendezőként működött közre – ahogy számos más Disney-produkció esetében, mint például a 2017-es A szépség és a szörnyeteg.
· A magyar dalszövegek Csörögi István eredeti fordítását, illetve Galambos Attila friss munkáját dicsérik.

további főbb szereplők magyar hangjai:
Dzsini (beszéd és ének): Kálid Artúr
Aladdin beszédhangja: Jéger Zsombor
Jázmin beszédhangja: Törőcsik Franciska
Jázmin énekhangja: Jenes Kitti
Dzsafar: Kaszás Gergő
(Fórum Hungary)


Medvevilág Szicíliában:Itthon a KAFF-on debütál a magyar közreműködéssel készült animációs film
[2019.05.10]

A 72. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál után a hazai közönség is hamar láthatja a Kecskeméti Animációs Stúdió közreműködésével készült Medvevilág Szicíliában című animációs filmet. Az alkotás ugyanis bekerült a 14. Kecskeméti Animációs Filmfesztivál programjába, amit idén június 19-23. között rendeznek meg. A filmet országosan a Mozinet forgalmazza, a premierre várhatóan az év második felében kerül sor.

Dino Buzzati varázslatos meséje elevenedik meg A vörös teknős alkotóinak új, nagyszabású animációs filmjében. A mesebeli Szicíliában játszódó történetben Leander, a medvék királya levezeti a népét a hegyekből, hogy élelemhez jussanak és megtalálják régen elvesztett fiát, Tónit. Az emberek világával megismerkedő medvék viszont egyre több emberi szokást vesznek át, a városokban élve veszélybe kerül a medvelélek.

A Medvevilág Szicíliában a XX. század egyik legjelentősebb szépirodalmi gyerekkönyve. A belőle készült animációs film felnő a feladathoz: az olasz származású rendező, Lorenzo Mattotti a megvalósításon a Kecskeméti Animációs Stúdióval dolgozott együtt.
(Mozinet)


HAMAROSAN KEZDŐDIK AZ 5. MAGYAR FILMHÉT
[2019.04.19]

Április 22-én a budapesti Corvin moziban gálával kezdődik az 5. Magyar Filmhét, ahol Andorai Péter, Bánsági Ildikó, Bodrogi Gyula, Koncz Gábor és Venczel Vera vehetnek át életműdíjat. Az ünnepélyes esemény után a Zsigmond Vilmosról készült utolsó portréfilmet vetítik majd. Idén rekord számú nevezés érkezett a Magyar Filmakadémia Egyesület által az NMHH Médiatanácsa és a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával rendezett filmes seregszemlére, így a kísérő programokkal együtt április 27-éig összesen 203 filmet nézhet meg majd a közönség. A 2018-as év filmtermése mellett olyan klasszikusokat is láthatnak majd a nézők, mint a Szerencsés Dániel, a Magyarok, az Isten hozta, őrnagy úr, a Bizalom és a Gyula vitéz télen-nyáron és lesznek szakmai előadások is. A televíziós forgalmazású filmek ingyenesen tekinthetők meg, a nagyjátékfilmek pedig kedvezményes 500 Ft-os áron.


Élősködők: Cannes-i versenyfilm a 9. Mozinet Filmnapok programjában
[2019.04.18]

Ma jelentették be a 72. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál hivatalos programját. A világon az egyik legnagyobb presztízzsel bíró filmes mustra idén májusban is rendkívül izgalmas programmal jelentkezik, de ebből a mezőnyből kiemelkedik a két évvel előző munkája után ismét versenyző Bong Joon-ho legújabb alkotása, az Élősködők (Parasite).
A film Magyarországon először idén ősszel, a 9. Mozinet Filmnapok programjában lesz látható, majd ezt követően kerül a hazai mozikba a Mozinet forgalmazásában.


MA INDUL A KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS A MAGYAR FILMDÍJRA
[2019.04.15]

A Magyar Filmakadémia Egyesület az NMHH Médiatanácsa és a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával idén 2019. április 22-27. között rendezi meg az 5. Magyar Filmhetet a Corvin moziban. Mától a szervezők a közönség szavazatait is várják! A nézők április 25-én éjfélig adhatják le voksukat, hogy szerintük melyik volt a tavalyi év legjobb filmje! A szavazók között 50 db páros belépőt sorsolunk ki a 4. Magyar Filmdíj moziforgalmazású filmek április 28-i díjátadó ünnepségére a Vígszínházba. Idén először a televíziós forgalmazású filmek díjátadójára egy külön esemény keretében, április 27-én a Pesti Vigadóban kerül sor. Az 5 Magyar Filmhétre a jegyelővétel is ma kezdődik.


RUBEN BRANDT, A GYŰJTŐ IMMÁR DVD-N ÉS BLURAY-N IS
[2019.04.12]

Közel 50.000 nézője volt Milorad Krstic Ezüst Medve-díjas alkotó számos nemzetközi díjat nyert RUBEN BRANDT, A GYŰJTŐ (16) című akció-thrillerének hazánkban, így a rajongók számára minden bizonnyal jó hír, hogy immár DVD-n és Bluray-n is elérhető a fim. Az egészestés animációs alkotás a James Bond-filmek hangulatát megidézve vezeti be a nézőt a művészet rejtett dimenzióiba. Egyedi világában a köznapi és fantázia szülte formák keverednek, ahol mindvégig extravagáns alakok, futurisztikus és vintage elemekből épülő dizájn, autósüldözés, humor és mindig újra töltődő izgalom köti le a néző figyelmét. Tipikusan olyan film, melyet akárhányszor meg lehet nézni, mindig újabb és újabb kis részletére leszünk figyelmesek. Ezért is fontos, hogy meglegyen otthon DVD-n vagy Bluray-n J.


A BIDF Extra áprilisban és májusban több vidéki város mozijába is eljuttatja a meztelen valóságot
[2019.04.11]

Budapest International Documentary Festival

A vidéki mozilátogatóknak is lehetőségük lesz április közepén és május elején megnézni a BIDF többszörösen díjnyertes dokumentumfilmjeit!:)

Ma indul a BIDF Extra, a nagysikerű Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál évközi vetítéssorozata, mely sokszorosan díjnyertes filmjeit a vidéki városokba is eljuttatja.
Áprilisban és májusban Pécsen, Győrben, Székesfehérváron, Szegeden, Kaposváron, valamint Szentendrén is betekintést nyerhetnek a mozinézők a meztelen valóságba.

Versenyfilmek:
Meztelen igazság
Meztelen remény
Meztelen rövidség
Meztelen szenvedély
Meztelen üzenet

Versenyen kívüli filmek:
A száraz völgy
Angyali üzlet
Concerto egy hegedűre
NATO HQ - A kulisszák mögött


A FELÚJÍTOTT VÍZIPÓK-CSODAPÓK HAMAROSAN A MOZIKBAN
[2019.04.11]

Április 18-ától a Mozinet forgalmazásában látható a mozikban a digitálisan felújított Vízipók-csodapók. A legendás rajzfilm restaurálása több mint fél éven át tartott, amely során kockánként távolították el az egyenetlenségeket, festékhibákat és a színeket is felfrissítették. Az 1983-ban készült egészestés rajzfilm immár szebb, mint eredeti formájában volt. Az élővizek kedves és mókás kis lakói alig várják, hogy szülők és gyermekek egy újabb generációja ismerkedhessen meg velük a filmvásznon, miközben megtanulhatják, hogy a barátság és a természet védelme egyaránt fontos ahhoz, hogy bolygónk élhető hely maradjon!
(Mozinet)


Készül a PESTI BALHÉ
[2019.04.11]

Sikervárományos magyar vígjáték forgatása kezdődött a napokban.
A Filmalap támogatással készülő PESTI BALHÉ humoros, akciódús, látványban is újat mutató filmnek ígérkezik,
számos közönségkedvenc hazai színésszel a főbb szerepekben.

Tizenöt év után újra együtt a hatfős gyerekkori banda, akikből mára útjukat kereső, vagy épp elvesztő harmincasok lettek.
Igaz ez Marcellre, a világhírű, ám boldogtalan építészre, de Vinsz, a csapnivaló festőművész, Alexa, az örök tinilány,
Guszti, a túlóvatos állatorvos, Jet, az utánozhatatlan életművész
vagy Adrián, a nyugdíjasklubok szabadúszó Hamletje sem lett az évek során az élet császára.

A viszontlátás végzetes balesettel ér tragikus véget, de a váratlan haláleset végül inkább összerántja a széteső társaságot.
Együtt határozzák el, hogy valóra váltják barátjuk nagy álmát:
belopják összetéveszthetetlenül egyedi képét a férfi neves műkereskedő apjának az egész Budapestet izgalomban tartó képaukciójára.
Kezdetét veszi életük legőrültebb kalandja, ám a fordított műkincsrablás
még a börtönből dobbantott tolvaj leigazolásával sem ígérkezik könnyen kivitelezhető balhénak…

A film főszereplőjét a tavalyi közönségsiker, a BUÉK után ismét vígjátékban bizonyító Mészáros Béla (Marcell) alakítja.
Mellette a Kincsem steampunk kosztümjeit levetkőző, rockosabb külsőt öltő Petrik Andrea (Alexa), az ön- és közveszélyes Jet bőrébe bújó Szabó Simon,
a nagy balhé kihagyhatatlan figuráját, Gusztit eljátszó Elek Ferenc, a soknyelvű- és bőbeszédű Adriánt megformáló Inotay Ákos
és a maradandó emléket maga után hagyó, ám az ecsetet feledhetően kezelő piktort, Vinszt életre keltő Jászberényi Gábor keveredik egyre jobban bele az eseményekbe.
Kisebb szerepekben pedig olyan színész nagyágyúk állnak a kamerák elé, mint Hegedűs D. Géza, vagy Reviczky Gábor.
A PESTI BALHÉ rendezője Lóth Balázs (Nincs mese, 200 első randi), aki a forgatókönyvet együtt írta Kis-Szabó Márkkal, illetve Inotay Ákossal.


5. Magyar Filmhét
[2019.04.11]

2019. április 22-én a budapesti Corvin moziban díjátadó gálával nyílik az 5. Magyar Filmhét.
Andorai Péter, Bánsági Ildikó, Bodrogi Gyula, Koncz Gábor és Venczel Vera az az öt művész, akinek pályáját a Magyar Filmakadémia Egyesület idén először életműdíjjal méltatja. Az ünnepélyes esemény után a Zsigmond Vilmosról készült utolsó portréfilm, a Fényképezte Zsigmond Vilmos című alkotást láthatja a közönség.

A Magyar Filmakadémia Egyesület által a Magyar Nemzeti Filmalap és az NMHH Médiatanácsa támogatásával április 22-27. között megrendezett 5. Magyar Filmhét programja immár nyilvános. Idén rekord számú nevezés érkezett, így a kísérő programokkal együtt összesen 203 filmet nézhet meg majd a közönség. Most először a televíziós sorozatok is bekerültek a Filmhét kínálatába. A televíziós forgalmazású filmek ingyenesen tekinthetők meg, a nagyjátékfilmek pedig kedvezményes 500 Ft-os áron. A jegyelővétel április 15-én kezdődik.


Érkezik a legújabb Poldark
[2019.04.05]

Az ismert és várva várt családregény, a Poldark sorozat 3. évada hétfőtől lesz elérhető nálunk. Az alkotás folyamatosan nyeri a különböző filmes díjakat Európa- és világszerte, bezsebelt már többek között egy BAFTA-díjat is. Népszerűségét mutatja, hogy immáron az 5. évadot is leforgatták belőle.

Tudta, hogy Poldark lova olyan híres lett, hogy még saját Facebook és Twitter fiókot is kapott? És hogy a főszereplő, a többszörös díjjelölt Eleanor Tomlinson ezen szerep után döntött a vörös haj mellett?

Hozzánk április 8-ától érkeznek a 3. évad magyar nyelvű részei, az Epic Drama tévécsatornára.


ÉLETMŰDÍJAKAT ADNAK ÁT AZ 5. MAGYAR FILMHÉT NYITÓESEMÉNYÉN
[2019.04.02]

Andorai Péter, Bánsági Ildikó, Bodrogi Gyula, Koncz Gábor és Venczel Vera az az öt művész, akinek pályáját a Magyar Filmakadémia Egyesület idén először életműdíjjal méltatja. Az ünnepélyes díjátadóra az 5. Magyar Filmhét nyitóeseményén, 2019. április 22-én a budapesti Corvin moziban kerül majd sor. A tervek szerint a Filmakadémia minden évben életműdíjban részesít öt olyan művészt, akik nevüket beírták a magyar filmtörténelembe. A Magyar Filmakadémia Egyesület az NMHH Médiatanácsa és a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával idén 2019. április 22-27. között rendezi meg az 5. Magyar Filmhetet a Corvin moziban.


Befejeződött a Spirál forgatása
[2019.03.06]

Befejeződött Felméri Cecília első nagyjátékfilmje, a Spirál forgatása. A négy évszakon átívelő film helyszínéül a sződligeti horgásztó szolgált. Az időjárás nagyban segítette a február végi munkát azzal, hogy a tó befagyott és így lehetővé vált az eredeti elképzeléseknek megfelelően felvenni a történetet.
A Spirál egy thriller elemeket tartalmazó, humorral finoman átszőtt lélektani dráma, melyben egy furcsa háromszögtörténet bontakozik ki egy férfi és két nő között. Főszereplői az Oscar-jelölt, Arany Medve-díjas Testről és lélekről Európai Filmdíjas főszereplőnője, Borbély Alexandra, az Arany Medve-díjas Bogdan Dumitrache román művész és Kiss Diána Magdolna, aki számos jelentős színházi szerep után egyre több magyar filmben is feltűnik. A film az Inforg-M&M Film és a Hai Hui Entertainment koprodukciójában, a FocusFox gyártásában, a Filmalap, a Román Filmközpont (CNC) és az Eurimages támogatásával készül, vezető producere Muhi András. A film a tervek szerint 2020-ban kerül a hazai mozikba.


CSÜTÖRTÖKÖN KERÜL A MOZIKBA A GUERILLA!
[2019.03.05]

Ismert emberek nyilatkoznak a filmről
Kárpáti György Mór első nagyjátékfilmje, a Guerilla (12) március 7-én kerül a hazai mozikba a Mozinet forgalmazásában. A történelmi dráma a Filmalap Inkubátor Programjában készült. 1849-ben, a világosi fegyverletétel után sokan még nem tudják, hogy a szabadságharc elbukott. A történet két testvér viszonyán és egy szerelmi háromszögön keresztül, közeli perspektívából mutatja meg az erdőben harcoló fiatal gerillák életét, miközben kérdéseket tesz fel bátorságról és felelősségről. A “guerilla” szó eredete a napóleoni háborúk idejére vezethető vissza. Az 1848-49-es magyarországi korabeli naplókban, újságcikkekben is a hivatásos katonákból és civilekből álló harcosokat jelölte.

Kárpáti György Mór az SZFE filmrendező szakán végzett a Máthé Tibor operatőr és az Enyedi Ildikó rendező-forgatókönyvíró vezette osztályban. Utóbbi mentorként segítette a Guerilla létrejöttét. Így beszél: „A filmet nézve egyszerre ott vagyok és itt is vagyok, a mában, és egy mai fiatal szemén keresztül is rá tudok nézni az élet alapkérdéseire.” Máté Gábor hangsúlyozza: „Ez a film elgondolkodtatja az embert, hogy bizonyos dolgokban jó-e részt venni vagy jobb-e kimaradni belőle.” Pelsőczy Réka hozzáteszi: „A Guerilla segít nekem máshogy ránézni valamire, mint eddig. Nagyon hitelesnek éreztem. Egy olyan férfi szerepet mutat, amiben ciki gyávának lenni.” Nyáry Krisztiánnak nagyon tetszett az az alaphelyzet, hogy „egy picike, beszorított közösség életét mutatja a film, akik nem tudják, mi történik, és létezik-e még az az ügy, amiért harcolnak.”
Kárpáti György Mór első nagyjátékfilmje, a Guerilla 1849-ben, a világosi fegyverletétel után játszódik, mikor sokan még nem tudják, hogy a szabadságharc elbukott. Barnabás (Váradi Gergely) korábban megszökött a sorozás elől, az öccse (Vilmányi Benett) vonult be helyette. Csak most, a vereség után csatlakozik a tizen-huszonéves, erdőben bujkáló gerillákhoz. A bűntudattól hajtott fiú bízik benne, hogy hazaviheti a testvérét, de egy hazugsága folytán besorozzák, így maradnia kell. Közel kerül egy lányhoz (Mészáros Blanka), aki a sebesülteket ápolja, és akibe az öccse szerelmes: ez tovább szítja a fivérek közötti ellentéteket. Barnabásnak hamarosan olyan döntéseket kell hoznia, amelyeknek egyre súlyosabb következményei lesznek. Kárpáti György Mór – aki személyesen is kötődik ehhez az időszakhoz, hisz a dédnagyapja nagyapja a szabadságharc idején Damjanich seregében harcolt - elmondja: ”Fontosnak tartom azt a felfogást, amely szerint a történelem minden eddig élt ember közös története, nemcsak a híres hősöké.”
A Guerilla főszereplői Váradi Gergely, Mészáros Blanka, Vilmányi Benett, Radetzky Anna, Orbán Levente, Páll-Gecse Ákos és Vlagyimir Szvirszkij. A filmet Hartung Dávid fényképezte és Duszka Péter Gábor vágta. A dramaturg Lányi Zsófi, a jelmeztervező Szlávik Juli, a látványtervező Antal-Fógel Adrienn, a zeneszerző Asher Goldschmidt, a hangmérnök Balázs Gábor. Az alkotást a Proton Cinema gyártotta, producere Petrányi Viktória. A Guerilla a Filmalap Inkubátor Programjának 64 millió forintos támogatásával készült. A film 2019. március 7-én kerül a hazai mozikba a Mozinet forgalmazásában.


Budapesti Építészeti Filmnapok
[2019.02.28]

Március 7-10. között rendezik az idén 11 éves Budapesti Építészeti Filmnapokat a Toldi Moziban. A fesztivált szervező Kortárs Építészeti Központ (KÉK) immár 11 éve hozza el évről-évre Budapestre a legjobb építészettel és a várossal foglalkozó filmeket. A 17 filmből álló válogatást 11 tematikus blokkba osztva, eredeti nyelven, magyar vagy angol felirattal vetítik, melyek Magyarországon kizárólag a Budapesti Építészeti Filmnapokon lesznek láthatóak.

Teljes program online: http://filmnapok.kek.org.hu/program/

Az idei filmes válogatás az egész bolygó jövőjére kiható környezeti változások viszonyában mutat be lehetséges kiutakat az apokalipszis bizonyosságából, tanulva a hidegháború vagy éppen az extrém időjárási zónák túlélési gyakorlatából.

Időpont: 2019. március 7-10.
Helyszín: Toldi Mozi, 1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.


Oscar 2019
[2019.02.25]

legjobb film: Zöld könyv
egjobb rendező: Alfonso Cuarón (Roma)
legjobb színész: Rami Malek (Bohém rapszódia)
legjobb színésznő: Olivia Colman (A kedvenc)
legjobb férfi mellékszereplő: Mahershala Ali (Zöld könyv)
legjobb női mellékszereplő: Regina King (If Beale Street Could Talk)

legjobb eredeti forgatókönyv: Zöld könyv (Nick Vallelonga, Brian Currie, Peter Farrelly)
legjobb adaptált forgatókönyv: Csuklyások - BlacKkKlansman (Charlie Wachtel, David Rabinowitz, Kevin Willmott, Spike Lee)
legjobb idegennyelvű film: Roma (Mexikó)
legjobb animációs film: Pókember: Irány a Pókverzum!
legjobb dokumrntumfilm: Free Solo (Jimmy Chin, Elizabeth Chai Vasarhelyi)


REKORD SZÁMÚ FILMET NEVEZTEK AZ 5. MAGYAR FILMHÉTRE
[2019.02.21]

A Magyar Filmakadémia Egyesület az NMHH Médiatanácsa és a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával idén 2019. április 22-27. között rendezi meg az 5. Magyar Filmhetet a Corvin moziban.
2019. február 1-én lezárult a nevezési határidő az 5. Magyar Filmhétre, ahová a 2018. január 1. – 2018. december 31. között mozi és televízió forgalmazásban vagy fesztiválon bemutatott filmeket lehetett nevezni, immár hét kategóriában: játékfilm, tévéfilm, televíziós sorozat, kisjátékfilm, dokumentumfilm, ismeretterjesztő film és animációs film. Egy alkotó több alkotást is regisztrálhatott a 4. Magyar Filmdíjra. 
Rekord számú nevezés érkezett: a filmelőállítók és filmalkotók összesen 200 filmet regisztráltak az idei Filmhétre. Jelenleg tart a nevezések értékelése, de azt már most lehet tudni, hogy 2019. április 22-27. között minden, a nevezési feltételeknek eleget tett alkotást megnézhet majd a közönség a budapesti Corvin moziban.


EGY KUTYA NÉGY ÚTJA
[2019.02.18]

W. Bruce Cameron bestsellere alapján készült, szívet melengető film a nagysikerű Egy kutya négy élete folytatása. Miután Bailey kutya oly sok élet után hazatalált az előző részben, most gazdája arra kéri, ezúttal unokája, CJ életébe térjen vissza, és vigyázzon rá. Bailey új küldetést talál, ami szerető barátokhoz, megható, és örömteli kalandokhoz vezeti őt.
Tervezett hazai bemutató: 2019. június
EGY KUTYA NÉGY ÚTJA (6E) előzetese:

https://youtu.be/jY6RDnCoqoc
(UIP Dunafilm)
PÓKEMBER – IDEGENEBEN
Készíts saját plakátot!
Érdkességek az Aladdin szinkronjáról
Medvevilág Szicíliában:Itthon a KAFF-on debütál a magyar közreműködéssel készült animációs film
HAMAROSAN KEZDŐDIK AZ 5. MAGYAR FILMHÉT
Élősködők: Cannes-i versenyfilm a 9. Mozinet Filmnapok programjában
MA INDUL A KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS A MAGYAR FILMDÍJRA
RUBEN BRANDT, A GYŰJTŐ IMMÁR DVD-N ÉS BLURAY-N IS
A BIDF Extra áprilisban és májusban több vidéki város mozijába is eljuttatja a meztelen valóságot
A FELÚJÍTOTT VÍZIPÓK-CSODAPÓK HAMAROSAN A MOZIKBAN

Ugye boldog vagy?  140
Volt egyszer egy Hollywood (16) 3
Jó srácok (16) 1
Vita and Virginia - Szerelmünk története (16) 122
Góliát (16) 4
Angry Birds 2 - A film (6) 5
Bring the Soul - The Movie (6) 7
Kettős életek 165
Norm, az Északi 2. - A királyság kulcsai (6) 14
Velence vár (12) 4